Hozzávalók:
Elkészítése:
Lerakunk egy 23*31 cm-es tepsibe egy sor kekszet.
Megfőzzük a vaníliás pudingot a tejben, a kristálycukor és a só hozzáadásával. Kihűtjük, de közben keverjük, hogy ne bőrösödjön be!
A túrót botmixerrel pépesítjük vagy szitán áttörjük és hozzá ízlés szerint porcukrot.
Kemény habbá verjük a habtejszínt. 1 dl habtejszínt félreteszünk.
A kihűlt pudingot, a túrót és 1,5 dl habtejszínt összekeverjük.
A kekszre egyenletesen rákenjük a pudingos krémet. A krémre jön a gyümölcs, a gyümölcsre pedig a félrerakott habtejszínt simítjuk.
Reszelt csokoládéval vagy csokiöntettel díszítjük.
Anyuval alkottunk a konyhában egy sütés nélküli süteményt, amit jégkrém szeletnek neveztem el.