Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát megfonnyasztjuk az olajban majd beletesszük a darált húst, megsózzuk és fehéredésig sütjük. Rátesszük a pirospaprikát, és a felszeletelt gombát. Együtt pároljuk, víz nem kell rá, mert a gomba enged levet, de ha nem lenne elég, egy kis vizet önthetünk alá. Ha minden megpuhult, teszünk rá kb egy evőkanál tejfölt – de ha valaki tejfölösebben szereti, többet is tehet. Összerottyantjuk, közben sós vízben megfőzzük a spagettit.Egy jénait kikenünk olajjal, és belerakunk egy réteg spagettit majd a gombás darált húst, így rétegezzük amíg tart az alapanyag. A rétegek közé lehet sajtot reszelni. A legfelső sor tészta legyen, azt befedjük tejföllel, majd reszelünk rá sajtot. Közepes lángon a sajt pirulásáig sütjük.