Sajtos csirkemell

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 3 vastagabb szelet csirkemell
  • 2 nagy paradicsom
  • 25 dkg gomba
  • parenyica sajt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • salátakeverék
  • olívaolaj
  • bors
  • kakukkfű
  • bazsalikom
  • grillzöldség fűszerkeverék

Elkészítése:

Meghámozom a gombát, kevés olívaolajon és 1 evőkanál margarinon puhára párolom, fűszerezem borssal, kakukkfűvel, bazsalikommal, sóval.

A csirkemellszeleteknek az egyik oldalát bevágom, mindkét oldalát bedörzsölöm grillzöldség fűszerkeverékkel. Lepirítom mindkét oldalát ugyanabban az olívás margarinban, majd tepsibe kevés olívaolajat teszek, ráhelyezem a hússzeleteket.

Ahol bevágtam a csirkemelleket, azokba a résekbe helyezek sajtot. 175 fokon előmelegített sütőben sütöm kb 15 percig.

Amiben a gombánk és a húsunk pirult, abba az edénybe beleteszem a kis kockára vágott fokhagymát, majd hozzáadom a paradicsomcikkeket (1 paradicsomot 4 felé vágtam ) és 3 percig sütöm.

A végén a salátakeveréket tányérra szedem, ráhelyezem a húst, a gombát és a paradicsomot.