Hozzávalók:
A krémhez:
Elkészítése:
Az étcsokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a vajat. Hagyjuk kihűlni. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a kihűlt masszához adjuk, a tojás fehérjét kemény habbá verjük fel. Ezután lassan összekeverjük és hozzáadjuk a 3 kanál lisztet, liszt érzékenyeknek a mantler lisztet, és kivajazott 24 cm-es kör alakú tepsibe tesszük. Kb. 20-30 perc alatt megsül.
Ezután elkészítjük a krémet, a habtejszínt kemény habbá verjük fel, hozzáadjuk a porcukrot, és a 2 db zselatin fixet, amikor már jó kemény lesz a krém, hozzáadjuk a leturmixolt sárgabarackot.
Díszítés: felolvasztjuk a csokoládét, és hozzáadunk 2-4 kanál habtejszínt. Ezután szilikonos sütőpapírra rákenjük és hűtőbe tesszük megdermedni, 2-4 óra múlva már díszíthetjük a tortát.