Hozzávalók:
Elkészítése:
A megtisztított húst falatnyi kockákra vágom, tálba teszem, rányomom a fokhagymát, fűszerezem, ráütöm a tojást, majd jól összekeverem és félreteszem. Lehetőleg hűtőbe, akár egy éjszakára is, ha van annyi időnk.
A tejfölt 2 evőkanál ketchuppal, sóval és pici fokhagymával kikeverem, ha nem elég híg, vízzel lehet rajta segíteni, majd ez is mehet a hűtőbe.
A rizst forrásban lévő, sós vízben felteszem főni és a dobozon olvasható leírtak szerint megfőzöm. A zöldségeket a rizzsel együtt vagy akár külön szintén enyhén sós vízben megfőzöm.
A két tojásból bő zsiradékon, laza rántottát készítek, ezt is félreteszem.
A húst megforgatom a lisztben és bő nagyon forró olajban hirtelen kisütöm.
Amikor a rizs megfőtt, tálba teszem, hozzákeverem a rántottát, majd a végén a leszűrt zöldséget is. Tálalásnál vagy kis tálkában adom hozzá a mártást, vagy meglocsolom vele a húst.