Hozzávalók:
A tésztához:
Tetejére:
A habhoz:
A bevonathoz:
Elkészítése:
A lisztet jól összegyúrjuk 1 csomag sütőporral, 20 deka zsírral vagy 25 dkg margarinnal, 10 dkg cukorral, 1 citrom reszelt héjával, csipetnyi őrölt fahéjjal, 3 tojás sárgájával és 1/2 csomag vaníliás cukorral. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe kisujjnyi vastagon
tesszük, és 5-6 deka mazsolával megszórjuk, melyeket ujjal a tésztába nyomkodunk. Ezután villával megszurkálva, a süteményt forró sütőben felemelkedésig, illetve gyenge sárgulásig sütjük. A nem teljesen kisült tészta tetejére még langyos mézzel való bekenés után a következő habot kenjük egyenletesen: 15 deka őrölt mogyorót 15 deka cukorral, 1 szelet reszelt csokoládéval és 3 tojás fehérjével habosra keverünk. A tepsit ezután ismét a sütőbe helyezve, még a teljes átsütésig tovább sütjük. A mázhoz a kétféle csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk. Négyzet alakú szeletekre vágva szolgáljuk fel.