Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
A tetejére:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk (se nem túl lágy, se ne kemény tészta legyen), 3 felé osztjuk. 1/3 részébe belegyúrjuk a kakaóport, elnyújtjuk a tésztákat, majd kivajazott, lisztezett tepsi hátulján megsütjük. (Lehet sütőpapíron is.) A krémhez a tejet a liszttel összefőzzük, majd miután kihűlt, hozzáadjuk a porcukorral és vaníliás cukorral kikevert margarinhoz.
Végül hozzá keverjük a darált diót. A sütemény tetejét csokimázzal vagy tortabevonóval vonjuk be, amelybe aprított diót kevertünk.
Csokimáz: a tejet és a cukrot összefőzzük, majd hozzáadjuk a kakaóport és a margarint, végül az aprított diót. Összeállítás: fehér tészta, krém, barna tészta, krém, fehér tészta és máz.
Érdemes egy nappal korábban elkészíteni, hogy egy kicsit megpuhuljon a sütemény.