Paradicsom ivólé

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 2,5 kg. érett paradicsom
  • 2 zellerlevál
  • 1/2 cs petrezselyemzöld
  • 1 db. paprika
  • 1 fej hagyma
  • 5 szem szegfűbors
  • 10 szem feketebors
  • 1 kk. cukor
  • 1 g. nátrium benzoát

Elkészítése:  A paradicsomokat megfőzzük, lepaszíroljuk. A levet lábasba öntjük, beletesszük a zellert a petrezselyemzöldet, és a fűszereket. 40 percig főzzük. Literenként beleteszünk 1 g tartósítót, és még forrón üvegekbe töltjük.  Gondosan lezárjuk, és jól letakarva kidunsztoljuk.