Hozzávalók:
Tésztához:
Töltelékhez:
Habhoz:
Elkészítése:
A lisztet margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a sütőport, a tojássárgáját, citromhéjat, cukrot, majd negyed órát hagyjuk pihenni. Ekkor ujjnyi vastagra nyújtjuk. Félig megsütjük. Közben elkészítjük a tölteléket: a túrót áttörjük, hozzáadjuk a porcukrot, a tojássárgáját, reszelt citromhéjat, majd végül a darát. A félig kész tésztát megkenjük baracklekvárral, rákenjük a túrót és így negyed órát sütjük. Ha kész rákenjük a tojásfehérjéből, a porcukorból, és a citromléből készített kemény habot. Visszatesszük a sütőbe és mikor látjuk, hogy kezd barnulni a hab, lekapcsoljuk a sütőt. Résnyire kinyitjuk a sütőajtót, és hagyjuk egy kicsit száradni a habot.