Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Habhoz:
Elkészítése:
A tésztához a vizet a zsírral felforraljuk, kevergetve beleszórjuk a lisztet. Épp csak 1-2 percig főzzük, amíg az edény falától el nem válik. 15-20 percre félretesszük, majd a tojásokkal egyenként jól kidolgozzuk. Fontos, hogy csak akkor üssük bele a következő tojást, ha az előzőt teljesen elkevertük. Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk és a tészta felét belesimítjuk.
Mivel a tészta elég ragacsos, egy vizes kanál segítségével simítjuk el. Nem kell teljesen a tepsi széléig kihúzni a tésztát, mivel sütés közben a tészta fel fog púposodni, és ez így jó! Előmelegített sütőben jó közepes lángon megsütjük.
Krém: 7.5 dl tejet 3 vanília ízű pudingporral megfőzünk. A margarint porcukorral kikeverjük és ha a puding kihűlt, a két krémet összedolgozzuk. Rátesszük az alsó lapra, erre jön a másik krém: habtejszínt felverünk kemény habbá, beleteszünk a vaníliás cukrot, ízlés szerint porcukrot, ezekkel is verjük, majd a krémre simítjuk, és rátesszük a másik lapot. Tetejét porcukorral megszórjuk.