Hozzávalók:
Elkészítése:
A fehérjéket verjük kemény habbá a 4 ek cukorral. Sütőpapírral bélelt tepsibe kanál segítségével tegyünk kis halmokat. A tepsit toljuk a 150 fokra előmelegített sütőbe és ezen a hőfokon süssük 30 percig, majd a hőfokot mérsékeljük 100 fokra és ezen szárítsuk kb egy órát. A sütőben hagyjuk kihűlni, vagy felhasználásig a habcsókokat. Ezt akár előző este is el lehet készíteni. A gyümölcsöket szeljük fel, a habcsókot tördeljük össze. A tejszín verjük fel keményre (ha cukrozatlant használunk, adjunk hozzá pár ek cukrot és a tejszín minőségétől függően akár habfixálót is adhatunk hozzá). A tejszínhez adjuk hozzá a habcsókot és a gyümölcsöt. Tegyük kis tálkákba és hűtsük le alaposan.
Kiváló hűsítő a nagy melegben.