Hozzávalók egy 30*35 cm-es tepsihez:
Lapok:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tésztához a száraz hozzávalókat összekeverjük, hozzáadjuk a mézet, tojást, a margarint és összedolgozzuk. Fóliába csomagolva 20 percre hűtőbe tesszük.
A hűtőből kivéve négy egyenlő részre osztjuk, nyújtófa segítségével lisztezett felületen 30*35 cm-es nagyságúra nyújtjuk, lisztezett sütőlemezre fektetjük, villával megszurkáljuk és előmelegített sütőben készre sütjük, 180 fokon kb 10 perc alatt. Minden lappal így járunk el.
A krémhez a pudingporokat a kétféle cukorral összekeverjük, felöntjük a turmixolt meggyel és sűrű krémmé főzzük, majd hidegre hűtjük.
A cukrászhabot kemény habbá verjük. A felfőzött és kihűlt pudinggal kihabosítjuk a mascarponét, végül óvatosan beleforgatjuk a felvert tejszínhabot.
A lapokat megtöltjük, a tetejét a gőz felett felolvasztott csokoládéval bevonjuk, majd ízlés szerint díszíthetjük, de nem fontos.
Tálaláskor kockákra szeletelve kínáljuk!