Hozzávalók:
Elkészítése:
A vízben feloldjuk a szódabikarbónát.
A tojásokat a cukorral kihabosítjuk (fehéredésig keverjük), majd a mézet, szódabikarbónás vizet is hozzáadjuk és jól elkeverjük.
Hozzáadjuk a lisztet és csomómentesre dolgozzuk a masszát, majd annyi vízzel hígítjuk, hogy a palacsintatésztánál kissé sűrűbb legyen a massza.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk, majd 2-3 evőkanálnyi masszát teszünk bele és elkezdjük sütni. amikor már a szélén megjelennek a buborékok, akkor egy lapáttal alányúlunk és megfordítjuk, majd 1-2 perc alatt megsütjük a másik oldalát is.
Ízlés szerinti krémmel, lekvárral tálalhatjuk, vagy 2-2-őt meg is tölthetünk. A japánok eredetileg édes vörösbab krémmel fogyasztják.