Hozzávalók 25×35 cm-es tepsihez:
Tészta:
Krém:
Továbbá:
Elkészítése:
A tejben csomómentesre keverjük a tojást, a cukrot és a vaníliás pudingport, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzzük.
Még melegen hozzákeverjük a vajat, majd ha langyosra hűlt hozzáadjuk a krémlikőrt és a tejszínt is.
A tésztához a vajat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojások sárgájait, a vaníliás cukrot, a kakaóport, a fahéjat és a sütőport. A masszát csomómentesre keverjük, majd a végén hozzáadjuk a darált diót és a tejfölt is.
Hozzáadagoljuk a lisztet és puha tésztát gyúrunk belőle.
Négy egyenlőre részre osztjuk és 25×35 cm-es tepsi alján, 180 fokon 8 percig sütjük.
Ha kihűltek a lapok megtöltjük őket, az utolsó lapra is krémet kenünk, majd megszórjuk reszelt csokival