Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojás sárgáját és a porcukrot habosra keverjük, a fehérjét kemény habbá verjük. A felvert cukros tojás sárgához adagoljuk a darált diót és a zsemlemorzsát úgy hogy a tészta ne legyen csomós(fontos hogy a zsemlemorzsa legyen átszitálva mert különben ha nem akkor a fogunk alatt fog ropogni a tésztában) hozzáadjuk a sütőport ha ez megvan akkor az egészet óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjébe. Ha összeforgattuk az egészet előmelegített sütőben, 30-35 percig sütjük, ha nagyon sülne a teteje akkor tegyünk rá alufóliát.
Krém: a vaníliás pudingot, a cukrot, a tejet, megfőzzük a tasak szerint. Ezután kikavarjuk a vajat/lehet margarin is/és a porcukrot habosra. Hozzáadjuk a rumot és a reszelt étcsokoládét. Ha a puding teljesen kihűlt, csak akkor keverjük össze a kikavart krémmel. Ha ez megvan és már a tésztánk is kihűlt akkor 3 részre vágjuk és megtöltjük a krémmel, kívül és belül is. Tetszés szerint díszítjük.