Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk, majd apróra vágjuk. A karajt kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
A gombát nagyobb darabokra vágjuk vagy törjük, majd egy száraz serpenyőben barnára pirítjuk, majd a serpenyőből kiszedjük.
Kevés zsiradékot felmelegítünk a serpenyőben, majd a hagymát megpirítjuk rajta. Hozzáadjuk a hús és fehéredésig pirítjuk. Ezurán felöntjük a tejszínnel és 1,5 dl vízzel és belekeverjük a mustárt. Felforraljuk, majd mérsékeljük alatta a lángot és gyöngyöztetve főzzük.
Ha a szaftja nagyon besűrűsödne, akkor kevés vizet még öntsünk alá. Addig folytassuk, amíg a hús meg nem puhul. Arra figyeljünk, hogy mire a hús megpuhul, addigra ne maradjon nagyon vizes a szaftja, hanem inkább kicsit sűrűbb legyen.
Amikor a hús megpuhult, akkor hozzáadjuk a gombát is és ízlés szerint sózzuk, boroszzuk valamint még mustárt adhatunk hozzá, ha szeretnénk.
Mi most színes tésztával kínáltuk.