Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Máz:
Elkészítés:
Tészta: A tojásokat kettéválasztjuk és a sárgájához hozzáadjuk a kristálycukrot. Ezt habosra keverjük úgy hogy közben hozzáadjuk a vizet. Ezután beletesszük a lisztet, sütőport és a kakaóport. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük és hozzáadjuk a masszához. Ezután sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és készre sütjük. Kb 20-25 perc.
Krém: A hideg tejbe a grízt beletesszük, folyamatos keverés mellett nagyon keményre főzzük. Ezek után hidegre kihűtjük. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukrokkal jól elkeverjük. Ha kész vagyunk a margarinhoz hozzáadjuk a kihűlt grízt, ezután a kettőt habosra keverjük, majd a kihűlt piskótára simítjuk.
Máz: felolvasszuk a margarint, ebbe belekeverjük a kakaóport. Ha már langyos bevonjuk vele a krémet.