Hozzávalók:
Elkészítése:
A paprikát és a sonkát felkockázzuk. A hagymát felkarikázzuk, a fokhagymát nagyon apróra vágjuk vagy zúzzuk.
Egy edénybe tesszük a sonkát, paprikát, hagymákat és a sajtot, majd alaposan összekeverjük.
A csirkemellet hosszában kicsit bevágjuk úgy, hogy alul ne vágjuk át, majd a vágás mellett jobb és bal oldalon is elmélyítjük a bemetszést, így egy nagyobb nyílást vágunk a húsba.
A hús minkét oldalát sózzuk és borsozzuk, majd a töltelékből teszünk bele és 2-3 szelet baconnel körbetekerjük.
A húsokat egy tepsibe sorakoztatjuk, majd alufóliával lefedjük és 180 fokos sütőben sütjük kb 40 percig, majd még 10-15 percig pirítjuk alufólia nélkül.
Tálalhatjuk sült burgonyával vagy sült karfiolrizzsel is.