Hozzávalók:
Közepébe:
Piskóta forgatásához:
Tetejére:
Elkészítése:
Egy 30*12 cm méretű őzgerincformát folpackkal kibélelünk.
A tejet a cukorral és a zselatinnal felmelegítjük, de nem forraljuk.
A túrót villával összetörjük és apránként a tejet hozzáöntjük. A masszát elfelezzük és felébe belekeverjük a kakaóport.
A kakaós masszát beleöntjük a formába és addig hűtőbe tesszük, amíg a babapiskótát a lekvárral összeragasztjuk, (3*2 db).
A hűtőből kivett forma közepébe végig, sorba rakjuk az összeragasztott és a rumos tejbe áztatott babapiskótát. A két oldalához pedig a negyedelt barackot rakjuk.
Tetejére a fehér masszát öntjük és végül keresztben, sorba rakva babapiskótával zárjuk. A folpackkot ráhajtjuk és egy éjszakára hűtőbe rakjuk.
Másnap a formából kiborítva felvert tejszínhabbal bevonjuk és ízlés szerint díszítjük.
Nagyon mutatós süti és a sütőt sem kell hozzá bekapcsolni!