Hozzávalók:
Töltelék:
A lapok kenéséhez:
Továbbá:
Elkészítése:
Először a tojásfehérjét robotgéppel kemény habbá verjük, a sárgáját óvatosan beleforgatjuk, majd jöhetnek a cukrok és a túró.
A tejfölt az olajjal alaposan összekeverjük, majd a rétes lapokat (általában 9 lap van egy csomagban, ebből a mennyiségből 3 rúd rétes lesz) egyébként vékonyan megkenjük az olajos tejfölös finomsággal.
Tiszta konyharuhát veszünk elő. Erre rétegezzük a lapokat. Először az első lap, rá a második, majd a harmadik. A túrós tölteléket három részre osztjuk, majd a tészta szélére halmozzuk.
Óvatosan a konyharuha segítségével határozottan felgöngyöljük.
Ezután egy lapos tepsire helyezzük sütőpapírral alatta, megkenjük ismét az olajos tejfölös “krémmel” és irány a sütő.
Kb. 30-35 percig 180-200 fokon sütjük.