Hozzávalók:
A krémhez:
A csokoládémázhoz:
Elkészítése:
A sütemény alaphoz először: a lisztet, a sütőport, szódaport, kakaót, porcukrot, a sót szárazon összekeverjük. Utána hozzáadjuk a tojásokat, a margarint és a tejet. Jó alaposan belegyúrjuk, hogy laza tészta legyen belőle. Négy cipót formázunk belőle. Rögtön sodorjuk, és lisztezett nagy gáztepsi hátán megsütjük a 4 lapot. Amíg a lapok hűlnek, elkészítjük a krémet. Először a pudingport tejjel kikeverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, és felfőzzük. A forró krémhez hozzáadjuk a porcukrot, kihűlés után adjuk hozzá a kikevert margarint kakaóval, és a legvégén a rumaromát. Megtöltjük a lapokat.
Csokoládémáz: hidegen kikeverjük a kakaót, tejet, porcukrot, amíg krémes állagú nem lesz, majd felmelegítjük, amíg a cukor el nem olvad. Tűzről levéve hozzáadjuk a margarint. A sütemény tetejére rácsorgatjuk, és szeletelhetjük is.