Hozzávalók:
Elkészítése:
A pulykamellet kis kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk és szintén felkockázzuk. A zöldbabot megfőzzük és lecsöpögtetjük vagy lecsöpögtetjük a konzerv zöldségeket. A répát megpucoljuk és kockára vágjuk.
Egy nagy serpenyőbe kevés olajat öntünk és megfuttatjuk rajta a hagymát, majd rátesszük a pulykamellet. Ha kifehéredett, sózzuk, borsozzuk. Hozzátesszük a sárgarépát és félkészre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kukoricát és a zöldbabot is és levesszük a tűzről.
A tésztát kivesszük a hűtőből. A krémsajtot kikeverjük a tejföllel és a tormával, majd a pulykás-zöldséges raguhoz adjuk,és jól összekeverjük.
A leveles tésztát kitekerjük és keresünk egy akkora kis tepsit, amit kibélelhetünk a tésztával és még a tetejére is jut. Levágunk a tésztából annyit, amennyi majd befedi a tetejét, a maradékkal kibéleljük a tepsit (a sütőpapírt levesszük róla).
Mehet bele a pulykás-zöldséges-krémsajtos töltelék, majd a tetejét befedjük a maradék tésztával. Felvert tojással lekenjük a tetejét és közepes lángon körülbelül fél óra alatt készre sütjük.
A zöldségeket kedvedre variálhatod. Mehet bele zöldborsó, brokkoli, gomba..