Hozzávalók:
Elkészítése:
A pulykaszeleteket 2 helyen felhasítjuk, kb 1 cm t hagyva a felső szélén, majd összefonjuk. A végét fogvájóval összetűzzük. Befűszerezzük és kevés vaj és olaj keverékben megsütjük, majd kevés citromlevet és vizet aláöntve megpároljuk.
A sütőtököt kisebb kockákra vágjuk,majd forró sós vízben megfőzzük (kb 20 perc alatt) és lecsepegtetjük, majd kivajazott jénai tálba beletesszük
Olvasztott vajon kissé megpirítjuk a lisztet, felöntjük a tejjel és fűszerezzük sóval, borssal, szerecsendióval, korianderrel, petrezselyemmel, metélőhagymával és rámorzsoljuk a kék sajtot, majd a sütőtökre öntjük.
Meglocsoljuk az olívaolajjal és hideg sütőbe toljuk majd 200 fokon megsütjük, amíg a teteje pirulni nem kezd, ez kb 15 perc.
Tálaljuk: a tányér közepére a hús kerüljön, a két szélére a csőben sült sütőtök és az aljára néhány szelet savanyított cékla.