Hozzávalók:
A tésztához:
A töltelékhez:
A szószhoz:
Elkészítése:
A lisztet összekeverjük a sóval és a tojással. Ezután hozzáadjuk a szobahőmérsékletű, felkockázott margarin és jól összedolgozzuk. Fóliába tekerve, 20 percet pihentetjük hűvős helyen.
Pihentetés után kis golyókat formálunk a tésztából, annak függvényében, hogy mekkorák a formáink. Nem kell kivajazni a formákat, mivel a tésztában lévő margarin nem engedi, hogy beleragadjon.
A formákba nyomkodjuk a tésztát és hagyjuk pihenni, amíg elkészítjük a tölteléket.
A sajt lehet bármilyen. Annyi a dolgunk, hogy lereszeljük. Ezután felkockázzuk a füstölt pulykacombot.
A kosárkákba helyezzük a sajtot, majd rá a felkockázott pulykacombot is.
Előmelegített sütőben, 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük.
Az öntethez lereszeljük a fokhagymát és összekeverjük a joghurttal, amíg elkészülnek a kosárkák.
Ebből az adagból 18 kosárka készűlt.