Hozzávalók:
Elkészítése:
A pulykamellet szeletekre vágom, sóval és borssal ízesítem. Állni hagyom, addig az édesburgonyát meghámozom, hosszúkásra vágom és felteszem sós, borsos vízben főni.
A kelbimbókat megpucoltam és szintén feltettem külön sós, borsos vízben főni.
A szószhoz ketchupot, kevés chilit, fokhagymát, narancslevet, pár csepp szójaszószt és kevéske mézet raktam. Összekevertem, érni hagytam az ízeket, majd átpasszíroztam.
Amikor a zöldségek megfőttek, leöntöttem róluk a levet.
A husit és a bacont elkezdtem kisütni. Amikor megsült, picit hagytam állni a húst és felcsíkoztam.
A tányérra helyeztem kisebb adagokat a szószból és egy kanál segítségével elhúztam a tányéron. Az édesburgonya szálakat ráhelyeztem a félbevágott kelbimbóval, sült pulykamellel együtt, kevés bacon chipssel és frissen őrölt borssal megszórtam.