Hozzávalók:
Burgonyához:
Elkészítése:
A csalánt kevés vajon megdinsztelem és aprított fokhagymával, római köménnyel illetve sóval ízesítem.
A csirkemellet 4 szeletre vágom, kissé kiklopfolom és sózom, borsozom.
A csalánt elsimítom a hússzeleteken és óvatosan feltekerem, majd cérnával összekötöm, hogy a töltelék ne tudjon kifolyni belőle.
A felmelegített vaj és az olaj keverékén hirtelen megpirítom a tekercset minden oldalát, majd ismét fűszerezem ha szükséges. Ráöntöm a citromlevet és fedő alatt puhára sütöm.
A burgonyából pürét készítek, majd ízesítem metélőhagymával, sóval, curryvel és a reszelt sajttal, majd simára keverem.
A masszát habzsákba töltöm és sütőpapírral bélelt tepsibe kis halmokat nyomok belőle, majd előmelegített, 200 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütöm. Akkor jó, amikor a széle már pirul.