Hozzávalók:
Krém:
Tetejére:
Elkészítés:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy 25*35 cm-es tepsit sütőpapírral bélelünk.
A lisztben elkeverjük a sütőpor, kakaóport és a darált diót.
Az egész tojásokhoz hozzáadjuk a cukrot és addig keverjük robotgéppel, amíg ki nem fehéredik és meg ne nő a térfogata.
A tojásos masszába beleforgatuk óvatosan a lisztes keveréket, csomómentesre keverjük. A masszát beleöntjük az előkészített tepsibe és kb 20 perc alatt készre sütjük.
Még forrón (óvatosan meg ne égesse a kezünket!) lehúzzuk róla a papírt és megkenjük bőven mogyorókrémmel.
Közben a tejben elkeverjük a pudingport a cukorral, majd sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt, hozzáadjuk a puha vajat és az egészet jól kihabosítjuk.
Két részre osztjuk a krémet és az egyik felébe belekeverjük a vaníliás cukrot és az aromát, majd jól elkeverjük.
A másik feléhez hozzáadjuk a kakaóport és a csokit, majd ezt is jól összekeverjük.
A lapra rákenjük a vaníliás krémet, majd kitesszük szorosan a keksszel és ennek a tetejére rásimítjuk a csokis krémet.
Pár órára hűtőbe tesszük.
A tejszínt keményre felverjük, majd a sütemény tetejére simítjuk. Kakaóporral vagy csokireszelékkel díszítjük. Legjobb, ha este készítjük és másnap szeleteljük.