Hozzávalók:
Tésztához:
Töltelék:
Elkészítése:
A margarint kicsit megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a liszthez, amelybe belekevertük a sütőport, cukrot és a vaníliás cukrot. A tojást is hozzáadjuk, majd a kakaóport és összedolgozzuk. Ha nem állna teljesen össze a tészta akkor kevés tejet adhatunk hozzá, de ne ragadjon a tészta tőle. A jól összedolgozott tésztát egy órára hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a túrót áttörjük a cukrokkal, tejföllel és a tojással, majd hozzákeverjük a reszelt citrom héját. Alaposan összekeverjük, majd ezt is a hűtőbe tesszük.
A tésztát két részre osztjuk, majd az egyik részt egy sütőpapírral bélelt tepsibe reszeljük nagy lyukú reszelőn ( a tepsi mérete: 28*20 cm), majd rásimítjuk a túrós tölteléket és végül a maradék tésztát is ráreszeljük. 180-200 fokon kb fél óra alatt készre sütjük.