Hozzávalók:
Elkészítése:
Felteszem a levest, melybe a csirkét, sárgarépát és zellert is megfőzöm.
Amikor ezek a hozzávalók kihűltek, elkezdem apró darabokra vágni. Hozzáadom az apróra vágott hagymát, uborkát, almát is. Mindezt meglocsolom ecettel (ezt már a fogyasztás előtt érdemes 1 nappal elkészíteni, mert ennek az egyvelegnek állnia kell a hűtőben).
A burgonyát héjában főzöm meg, ezt is hagyom kihűlni. Ezután megpucolom és kisebb karikákra (negyedbe, félbe attól függ, hogy mekkora a burgonya) elvágom és a ecetes-zöldséges húsra teszem.
Ezután a tyúkhús levesből valamennyit megmelegítek és megsózom (kvázi elsózom a levest).
Ebből a húsléből teszek a burgonyára és óvatosan kevergetem. A levesből túl sokat ne tegyünk, ne ázzanak benne a burgonyák, az egésznek az a lényege, hogy valamennyire átnedvesedjen az egész egyveleg.
Ezután a majonézt kevés tejjel hígítom és ráöntöm a krumplira. Jól összekeverve már fogyasztható is, de legjobb, ha egy kicsi pihen (ez egy hatalmas adag, nagyjából 7-8 emberre lett számolva).