Hozzávalók:
Elkészítése:
A virsliből pár darabot vágjunk fel kb 2,5 cm-es darabokra, majd helyezzük a tészta széleire. Ezután hajtsuk rá a tésztaszéleket, nyomkodjuk le, majd vágjuk be a virsli mellett a tésztát, és egy mozdulattal fordítsuk el 90 fokos szögben.
A tejszínt melegítsük meg, majd adjuk hozzá a reszelt sajtot, a mustárt, az apróra vágott bazsalikomot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Ezután a tészta közepét kenjük meg a sűrített paradicsommal, kanalazzuk rá a sajtszószt, majd karikázzuk rá a maradék virslit, és helyezzük rá a felszeletelt paradicsomot.
A tojást villával verjük fel, majd kenjük le vele a tészta szélét.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd 200 fokon kb 30 perc alatt süssük készre (én légkeverésnél 160 fokon, 30 percig sütöttem).
A sütőből kivéve hagyjuk kicsit hűlni, majd ízlés szerint szeleteljük fel és úgy kínáljuk