Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tésztához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket kemény habbá verjük. A sárgákat a cukorral, vízzel és az olajjal összedolgozzuk, beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet.
Hozzáforgatjuk a tojásfehérje habot úgy, hogy a hab ne törjön össze. A tésztát két részre osztjuk. Az egyik részébe beletesszük a kakaópor és a vizet, majd összedolgozzuk.
Felváltva a két tésztával félig megtöltjük a muffin formákat (mivel szilikonos nem kell olajozni).
Előmelegített 180 fokos, légkeveréses sütőben kb 15-20 percig sütjük.
Míg a tészta sül, addig a cukros tejben megfőzzük a pudingot. A puha margarint összekeverjük a porcukorral, végül a kihűlt pudinggal kihabosítjuk.
A muffinokat kettévágjuk, majd a krémmel betöltjük. Mindegyik kalapját az olajjal felolvasztott csokiba mártjuk és dekocukorral díszítjük.