Hozzávalók 12 darabhoz:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A csokit vízgőz felett olvasszuk meg a vajjal vagy margarinnal, majd a tűzről levéve keverjük hozzá a tojásokat, a cukrot, a sütőport, a darált diót és a kakaóport is.
Muffin kapszlival bélelt formába kanalazzuk és előmelegített 180 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
A krémhez a mascarponét, a cukorral és a vajjal keverjük habosra, majd adjuk hozzá a kávét és keverjük bele azt is.
Csillagcsővel ellátott nyomózsákba töltjük a krémet és díszítsük fel a kihűlt muffinokat.
A karamellhez olvasszuk fel a cukrot, ha már világosbarna, adjuk hozzá a tejet és forraljuk fel. Kanállal csorgassuk a krém tetejére.
Akár azonnal fogyasztható.