Hozzávalók:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A muffinformákat kibéleljük papírkapszlikkal. A sütőt 190 fokra előmelegítjük.
A vajat a tojással és az eritrittel alaposan elkeverjük, majd hozzákeverjük a kávét és a tejet, végül a kakaóporral és sütőporral elvegyített rizslisztet is.
Mindegyik muffinkapszliba egy-egy evőkanálnyi tésztát kanalazunk, majd egy-egy kocka csokit teszünk, végül a maradék masszával befedjük.
20 perc alatt légkeverés mellett megsütjük és hagyjuk kihűlni.
A fondantot vagy a marcipánt 3-4 mm vastagra nyújtjuk, majd a muffinjaink méretéhez mérten kivágunk belőle annyi jó hosszú alapú trapézt, amennyi muffint dekorálunk. A muffinokat körbekenjük lekvárral, majd burkoljuk a fondanttal.
Ne felejtsünk el füleket is készíteni a csészékre. Az olvasztott csokit óvatosan a csészékbe kanalazzuk: ez lesz a kávé. Végül pillecukorból 2-3 “kockacukorral” édesítjük a kész kávét.