Hozzávalók:
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk és kockákra vágjuk.
A vajon elősütjük a hússzeleteket, sózzuk borsozzuk, majd áttesszük egy tepsibe.
A visszamaradt vajon kissé megdinszteljük a hagymát és a zöldségeket, majd felöntjük vízzel. Felforraljuk és a húsra öntjük. Megszórjuk kakukkfűvel, chili paprikával, beletesszük a kissé összelapított fokhagymát.
Lefedjük fóliával és előmelegített sütőben megpároljuk, 160 fokon kk 1,5-2 óra alatt.
Az utolsó 15 percben hozzáadjuk a kávét, a csokoládét, a bort és a babérlevelet esetleg egy kis vizet, majd visszatakarjuk a fóliával és készre sütjük.
Kiszedjük a hússzeleteket. Átpasszírozzuk a zöldségeket és szükség esetén sózzuk, borsozzuk és forrón a húsra öntjük.
Sütőtökös dödöllével, párolt brokkolival tálaljuk.