Hozzávalók:
Elkészítése:
A leveles tésztát kihajtogatjuk (ha nem előre nyújtottat vettünk, akkor kinyújtjuk kb 5 mm vastagra) és kb 5,5-6 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk ki belőle.
Egy tepsire sütőpapírt rakunk, megszórjuk cukorral, rárakosgatjuk a tésztakorongokat, megszórjuk ezt az oldalukat is cukorral, rárakunk még egy sütőpapírt és nehezékként egy másik tepsit.
165 fokra előmelegített sütőben 12 percig sütjük, majd levesszük a tepsit és a sütőpapírt, szórunk rá még egy vékony réteg cukrot.
190 fokos sütőben készre sütjük a korongokat további kb 10 perc alatt.
A fejszínbabot felverjük a fehércsokis pudingporral.
A korongokat kettesével párosítjuk, az egyik korongra nyomunk egy nagy adag krémet csillagcsöves nyomózsákból, körberakjuk a szélét málnával, rányomunk egy másik korongot, egy szem málna és egy leheletnyi porcukorral zárjuk a sort.