Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst kockázzuk. A zöldségeket hámozzuk és egyforma nagyságúra szeleteljük. A hagymát megtisztítjuk és aprítjuk.
Egy edényben zsírt hevítünk és a hagymát lepirítjuk. Beleöntjük a fűszereket és együtt dinszteljük. Ezután adjuk hozzá a húst, amit megpirítunk, majd ezután mehetnek rá a zöldségek is.
Megszórjuk paprikával és pörköltet főzünk. Időnként vizet adjunk hozzá, hogy ne égjen le.
A burgonyát külön főzzük meg. Amikor a hús már kezd puhulni, felöntjük a burgonya főzővizével és adunk még hozzá annyi vizet, amennyi levest szeretnénk főzni. Mehet bele a burgonya is és együtt továbbfőzzük, míg a hozzávalók meg nem puhulnak.
Ha nem találjuk elég ízesnek leveskocka nyugodtan mehet bele még.