Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát a szokásos módon elkezdjük főzni, de ne főzzük teljesen puhára! A tésztát szűrjük le.
Amíg a tészta fő, addig ropogóra megsütjük a karikára vágott kolbászt és a csíkokra vágott húsos szalonnát.
A túrót villával áttörjük és 3 evőkanál tejföllel kikeverjük. Rászedjük a kifőtt tésztát, összekeverjük és ízlés szerint megsózzuk.
Egy jénait vagy kisebb tepsit kikenünk olajjal, beleöntjük a túrós tésztát, elsimítjuk és a tetejét megkenjük tejföllel.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 20 25 percre, amíg elkezd a tészta pirulni.
Tálalásnál a tetejére sült kolbász karikákat és sült szalonnát teszünk, így tálaljuk.