Hozzávalók:
Elkészítése:
3,5 dl tejet az 1 evőkanál cukorral felmelegítjük, és belemorzsoljuk az élesztőt. A maradék tejet szintén felmelegítjük és feloldjuk benne az édesítő tablettákat. A margarint teljesen felolvasztjuk. A lisztet és a mazsolát három részre osztjuk, mindegyikhez még az elején tesszük hozzá az ízeket. A kakaóshoz a kakaóport, a fahéjashoz a fahéjat, a vaníliáshoz a citromhéjat, citromlevet és a vaníliás cukrot. Ekkora már teljesen feloldódtak a tejben az édesítő tabletták, így hozzáöntjük az ízekhez, természetesen egyenletes arányban, majd a margarint és utoljára tesszük hozzá a lisztben felfuttatott élesztőt. Jól összedolgozzuk mind a három ízű tésztát, majd elfelezzük őket. Így lesz két vaníliás, két fahéjas és két kakaós cipónk. Minden cipót hosszú hengerré sodrunk, majd egymás mellé teszünk három különböző színű és ízű tésztát és összefonjuk azokat. Már összefont állapotban langyos tejjel megkenjük a
tetejüket és kb. 20 percig kelni hagyni meleg helyen. Előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt sül meg.