Hozzávalók:
Pác:
Ragu:
Elkészítése:
A pác hozzávalóit jól összekavarjuk, hozzáadjuk a húst és hűtőszekrényben 1-2 napig érleljük.
A vajat felolvasztjuk rátesszük a húst és pirítjuk, amíg a hús kifehéredik. Sózzuk, borsozzuk és lefedve készre pároljuk. Vigyázzunk, hogy le ne égessük! Ha szükséges 1 dl száraz fehérborral főzzük tovább, amíg a hús megpuhul.
Utoljára adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, amivel még 1-2 percig sütjük.
A tűzről levéve fedő alatt érleljük az ízeket (pihentetjük kb 10 percig az ételt), majd főtt rizzsel és petrezselyemlevéllel, kockázott zöld és piros kaliforniai paprikával valamint felezett olívabogyóval díszítve tálaljuk.