Hozzávalók egy gáztepsihez:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szoksás módon piskótamasszát készítünk, majd sütőpapíros tepsire egyengetjük és 180 fokon kb 25 perc alatt megsütjük.
Mossuk meg a citromot, töröljük szárazra, reszeljük le a héját és facsarjuk ki a levét. A zselatint egy dl vízben melegítsük fel.
Keverjük össze a túrót, a cukrot, a citrom héját és levét. Öntsük hozzá a zselatint és azzal is keverjük jól el, majd kockázzuk bele az őszibarackot.
Verjünk a tejszínből kemény habot. Amikor a túró szilárdulni kezd, óvatosan forgassuk bele a tejszínhabot.
Kenjük a piskótalapra a kész krémet. Tekerjük fel és tegyük hűtőbe.
Könnyed és nagyon finom sütemény.