Hozzávalók egy 30*40 cm-es tepsihez:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbár verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk.
Ezután hozzáadjuk a sütőport, majd hozzákanalazzuk a lisztet és a kakaóport, majd a mézet is beledolgozzuk.
A jól eldolgozott masszát sütőpapíros tepsibe öntjük és előmelegített sütőbe helyezzük, majd 180 fokon kb 15-20 perc alatt megsütjük.
A kisült piskótát kihűtjük, majd elkészítjük a krémet. A tejszínhez hozzáadjuk a habfixálót és kemény habbá verjük.
A kihűt piskótát két azonos méretű részre vágjuk. Az egyikre ráhalmozzuk a habot és elsimítjuk, majd befedjük a másik lappal.
Porcukorral és szamócával díszítjük.