Hozzávalók:
Málnazseléhez:
Elkészítése:
A réteslapokat egyenként megkenjük olvasztott vajjal és kb 10 * 10 cm-es négyzetekre szabjuk, ezután a muffinforma mélyedéseibe 4-5 db négyzetet teszünk ellentétesen egymásra.
A cérnametéltet enyhén sós vízben kifőzzük, majd alaposan lecsepegtetjük és kihűtjük.
A tojást szétválasztjuk. A fehérjét a sóval lágy habbá verjük. A tojássárgáját a cukrokkal kikeverjük, majd hozzáadjuk a túrót, a tejfölt, a citromhéjat és a tésztát. Alaposan összekeverjük, majd hozzáforgatjuk a tojáshabot.
A tölteléket a réteslapok mélyedéseibe töltjük és 180 °C-ra melegített sütőben kb 25-30 perc alatt megsütjük.
A málnazseléhez a lekvárt folyósra melegítjük és egy szitán átpasszírozzuk. Ezután hozzákeverjük a vízben megduzzasztott és folyósra melegített zselatint és egy folpackkal kibélelt kisebb edénybe öntjük. Ha a zselé megdermedt, tetszőleges kiszúróval kiszaggatjuk.
Kínáláskor a muffinokat porcukorral megszórjuk és a kiszúrt málnazselével díszítjük.