Hozzávalók:
Elkészítése:
A mirelit tésztát kiolvasztjuk és téglalap alakúra nyújtjuk (kb 28*35 cm-re).
A tésztát a rövidebbik oldala mentén felszeleteljük 2 cm-es csíkokra, majd a szeleteket habroló formára feltekerjük, megkenjük egy felvert tojással és ezután előmelegített sütőben, közepesen lángon ropogósra sütjük.
A kisült tésztát kihűtjük, majd lehúzzuk a formáról.
A krémhez a lisztet a sóval összekeverjük, majd hozzáadjuk fokozatosan a tejet és simára keverjük. Elkezdjük főzni és amikor már kezd forrni hozzáadjuk a tömlős sajtot és 10 dkg reszelt sajtot.
A krémet kihűtjük, majd robotgéppel hozzádolgozzuk a margarint és kihabosítjuk. Így egy krémes, könnyed krémet kapunk, amelyet habzsákba teszünk és megtöltjük vele a rolókat.
A kész rolók két végét a maradék reszelt sajtba nyomjuk.