Hozzávalók:
Elkészítése:
A klopfolt karaj szeleteket, sózzuk és borsozzuk majd pár percig hagyjuk állni.
A krafiolt rózsára szedjuk és a gombával együtt megmossuk, lecsöpögtetjük, majd enyhén megsózzuk.
Ezután a hús szeleteket, a karfiol rózsákat és a gombákat bepanírozzuk, azaz először megforgatjuk a lisztben, majd a sóval felvert tojásban és a zsemlemorzsában.
A panírozott darabokat forró olajban kisütjük. Először a gombát, utána a karfiolt majd a húst.
A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát leszűrjük, összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük.
A salátához meghámozzuk a répát és vékony csíkokra vágjuk. A retket megmossuk és felkockázzuk. A jégsalátát szintén megmossuk, majd vékony csíkokra szeleteljük. Ezeket egy tálba helyezzük.
A majonézt a natúr joghurttal simára keverjük, majd a zöldségekre öntjük.