Hozzávalók:
A tésztához:
A töltéshez:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd folpackba csomagolva 1 órára hűtőbe tesszük.
A jól lehűtött tésztát kb 2 mm vastagra nyújtjuk, majd tetszőleges méretű korongokat szúrunk ki belőle.
A korongokat sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk, majd 170 fokon 6-7 perc alatt megsütjük, majd kihűtjük.
A marcipánt porcukros deszkán kinyújtjuk 2 mm vastagra, majd akkor köröket szúrunk ki belőle, amekkora linzereket sütöttünk.
Egy-egy linzert megkenünk kevés lekvárral, majd az egyikre teszünk egy marcipán lapot és befedjük a másik linzerrel úgy, hogy a lekváros fele kerüljön a linzerre.
Ízlés szerint olvasztott csokiba márthatjuk.