Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és olajon kicsit megpirítjuk. Ezután rátesszük a vékony csíkokra vágott vöröshagymát, paradicsomot és kaliforniai paprikát. Ezeket takarék lángon sütjük addig, amíg a hagyma, paprika, paradicsom puhára nem sül.
Ezután hozzáadjuk a kukoricát és a vörösbabot illetve kb 1,5 dl vizet. Felforraljuk, sóval és darált chilivel ízesítjük, majd fedő alatt takarék lángon főzzük, ameddig a hús omlós és puha lesz.
Az ételhez jázmin rizst készítünk. A rizst megmossuk, majd egy edénybe tesszük és kb 4 dl vízzel felöntjük, majd felforraljuk.
Takarék lángon a rizst félkeményre főzzük, majd levesszük a tűzről és fedővel lefedjük. A rizst még kb 10 percig hagyjuk a fedő alatt, hogy az puha legyen és felszívja a maradék folyadékot.
Tálaláskor friss salátát kínálhatunk mellé.