Hozzávalók:
Tésztához:
Csokimázhoz:
Fehér csokihoz:
Elkészítése:
A vajat habosra keverjük a cukorral. Egyesével hozzáadjuk a tojásokat és jól kikeverjük, majd beleforgatjuk a liszttel elkevert sütőport, kókuszreszeléket és a sót, majd összekeverjük. Kicsit lágy tésztát kapunk, amit folpackba csomagolva hűtőbe tesszük 3 órára.
A tésztát lisztezett deszkán fél centi vastagra nyújtjuk, majd kiszaggatjuk.
Tepsiben egymástól kicsit távolabb kell tenni, mert valamennyit nő sütés közben.
170 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.
A kétféle csokoládét gőz felett külön-külön olvasszuk fel az olajjal.
A kekszeket belemártjuk a fehér csokoládéba. Egy kiskanál segítségével az étcsokiból keveset a fehér csokira rakunk, majd egy fogvájó segítségével csíkokat húzunk rá. Végül egy süteményrácson hagyjuk megszáradni a kekszeket.