Hozzávalók:
Elkészítése:
A húsokat befűszerezzük sóval, borssal és a csirkefűszerrel, majd állni hagyjuk.
A rizs folyó vízben megmossuk és lecsepegtetjük. A répát lereszeljük, a hagymát kockára vágjuk.
Az olajat felforrósítjuk, majd belerakjuk a húsokat és fedő alatt puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük.
A riszt a forró olajon megpirítjuk, majd rádobjuk a hagymát, megpároljuk és végül beleszórjuk a reszelt sárgarépát és összekeverjük. Felöntjük 2 bögre vízzel ízesítjük sóval, borssal fedő alatt addig főzzük lassú tűzön kevergetés nélkül, amíg teljesen elfőtte a vizet. Lefedve állni hagyjuk, hogy rizs felszívja a maradék vizet és megdagadjon, pörgős legyen.
Ha minden elkészült, együtt tálaljuk.