Hozzávalók:
Elkészítése:
A csicseriborsót tegyük egy szűrűbe és alaposan csepegtessük le (én hideg vízzel is leöblítettem, majd hagytam lecsepegni.)
A combokat sózzuk, borsozzuk és hagyjuk legalább egy fél órát állni, hogy az ízek átjárják.
Az olajat hevítsük fel, helyezzük bele az előzőleg befűszerezett combokat és pár perc alatt, közben többször átfordítva, pirítsuk körbe, majd szedjük ki a zsiradékból és tegyük félre.
Ezután a langyosra hűlt combokat tekerjük körbe a baconnel.
A visszamaradt zsiradékba tegyük bele az újhagymát, kicsit fonnyasszuk meg, majd préseljük hozzá a fokhagymát, öntsük hozzá a paradicsomot és a csicseriborsót.
Ezután sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg a cukorral, adjuk hozzá a zöldfűszereket, öntsük fel a vízzel, majd keverjük össze és melegítsük forráspontig.
Egy tepsibe (vagy sütőtálba) öntsük át a paradicsomos csicseriborsót, majd helyezzük rá a baconbe tekert csirkecombokat.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten kb 45 perc alatt süssük szép pirosra.
Tálalás előtt tegyünk pár kanál paradicsomos csicseriborsót a tányérra, majd helyezzük rá a pirosra sült csirkecombot és úgy kínáljuk.