Hozzávalók:
Díszítéshez:
Elkészítése:
Egy tálba kimérjük a kókuszlisztet, a tápiókát, a szezámlisztet, a darált diót, konjaklisztet, a szódabikarbónát és a gyömbért, félretesszük.
Egy másik edénybe kimérjük a többi, folyékony alapanyagot és ezeket habverővel jól összekeverjük. A lisztkeverékünkhöz hozzáöntjük a folyadékot és kézzel alaposan összegyúrjuk. Hűtőbe tesszük fél órára.
A lehűlt tésztát egy tápiókakeményítővel megszórt deszkára tesszük és kb fél cm vastagságra nyújtjuk és karácsonyi motívumokat szúrunk ki belőle.
180 fokra előmelegített sütőben kb 8-10 perc alatt megsütjük. Kb 40 db lesz belőle.
A tojásfehérjét az édesítővel kikeverjük és papírzacskóba töltjük, ízlés szerint díszítjük.